Veel gestelde vragen

Bij salontafels, bijzettafels, sidetables en zuilen bestaan er geen standaard maten. De hoogte hiervan hangt af van jou interieur en voorkeuren. Bij eettafels wordt er wel een standaardmaat genoteerd. Onze standaard voor een eettafel-onderstel is 74 centimeter. Dit is afgeleid van de meest gebruikte maat bij eettafels. Het blad komt hier nog op te liggen, zodat je uitkomt op een tafel van 75,2 – 76 centimeter hoog.

Graniet, kwartsiet, keramiek en composiet zijn als materiaal op zich zelf al erg sterk en ze zijn grotendeels beschermt tegen zuren. Marmer is daarin tegen veel minder goed beschermd tegen zuren. Als er zuur op je marmeren tafel komt is er in eerste instantie niks aan de hand. Je kan het zuur dan rustig wegpoetsen, en je ziet er niks van.

Als je het zuur voor langere tijd op je tafel laat liggen dan heb je kans dat er lelijke plekken in je tafelblad komen. Het is vervolgens niet meer mogelijk om de plekken weg te krijgen.

Wij bezorgen onze tafels in heel Nederland en Vlaanderen. Wij bezorgen grote tafels alleen op begaande grond in verband met de breekbaarheid van het materiaal en de veiligheid van onze werknemers. Kleine of middelgrote tafels kunnen in overleg wel op hogere verdiepingen worden bezorgd.

De kosten van de bezorging hangt af van de grote van de tafel. 
Grote tafels: €193,99
Middelgrote tafels: €78,99
Kleine tafels: €44,99