Keramiek tafels bij Bistro & Wijnbar Zus in Ouddorp

Een tijd geleden hebben wij een mooi project mogen opleveren voor Bistro & Wijnbar Zus in Ouddorp. Zus is een bekende eetgelegenheid op Goeree-Overflakkee en is de perfecte plek voor een lunch of diner.

Het restaurant was toe aan nieuwe tafels, en kwam zo uit op ronde en vierkante tafels van Marazzi Elegant Black keramiek. De tafels hebben een fraaie zwarte basiskleur met witte aders.

Keramiek is de ideale oplossing voor de bistro in Ouddorp. Op zo’n drukke plek heb je namelijk wel materiaal nodig dat tegen een kras en een stootje kan. Gelukkig was daar keramiek; het materiaal is namelijk uitstekend bestemd tegen krassen, zuren en hitte. Daarnaast heeft het materiaal weinig onderhoud nodig.

De bladen hebben een zwart gepoedercoat onderstel.

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat van dit project. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor tafels en/of keramiek? Bekijk dan eens wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Keramiek tafels bij Bistro & Wijnbar Zus in Ouddorp

Een tijd geleden hebben wij een mooi project mogen opleveren voor Bistro & Wijnbar Zus in Ouddorp. Zus is een bekende eetgelegenheid op Goeree-Overflakkee en is de perfecte plek voor een lunch of diner.

Het restaurant was toe aan nieuwe tafels, en kwam zo uit op ronde en vierkante tafels van Marazzi Elegant Black keramiek. De tafels hebben een fraaie zwarte basiskleur met witte aders.

Keramiek is de ideale oplossing voor de bistro in Ouddorp. Op zo’n drukke plek heb je namelijk wel materiaal nodig dat tegen een kras en een stootje kan. Gelukkig was daar keramiek; het materiaal is namelijk uitstekend bestemd tegen krassen, zuren en hitte. Daarnaast heeft het materiaal weinig onderhoud nodig.

De bladen hebben een zwart gepoedercoat onderstel.

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat van dit project. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor tafels en/of keramiek? Bekijk dan eens wat de mogelijkheden voor jou zijn.