Menu
Your Cart

Marmer tafelblad op maat

Een marmeren tafelblad bestelt u gemakkelijk op maat direct online bij Eettafelfabriek. Wij bieden diverse marmer tafelbladen aan, of u nu kiest voor de optimale prijs-kwaliteit verhouding van marmer composiet, of kiest voor de kwaliteit van kwartscomposiet.


Bij Eettafelfabriek bent u aan het juist adres voor een tafelblad op maat. Uitsluitend van top materiaal gemaakt, zorgvuldig gezaagd, netjes afgewerkt en snel bezorgd. Verder leveren wij marmeren tafelbladen met een dikte van 2cm en we kunnen zelfs een tafelblad uit één stuk leveren van 250cm.

 

Hieronder vindt u een greep uit de soorten marmer die wij aanbieden. Aan mooie opties geen gebrek en uiteraard alleen topkwaliteit.


Bestellen kan gemakkelijk en snel via de website. Heeft u wensen die u liever per mail beschrijft is dat ook mogelijk, of eventuele vragen, mail dan naar info@eettafelfabriek.com en dan sturen wij u een offerte.

Model: MT-BW-01
Houdt u van grijs en zwart ? Dan is een maatwerk tafel van Black Wood marmer de perfecte keuze voor u. Over de plaat lopen prachtige golven van lichtgrijs tot zwart.Het Black Wood marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaakt. U kunt dan ook gemakkelijk de afmetingen doorgeven en deze best..
€0.00
Ex Tax:€0.00
Model: MT-ED-01
Emperador Dark is een van de mooiste en bekendste bruine marmersoorten. Eettafelfabriek kan dit materiaal probleemloos toepassen als maatwerk tafelblad.Wij kunnen het materiaal leveren in diverse afwerkingen:Gepolijst (glanzende afwerking)Gezoet (mat afgewerkt)Leatherlook (licht ruw oppervlakte De d..
€0.00
Ex Tax:€0.00
Model: MT-PL-01
Wat is beter dan een prachtige maatwerk tafel van marmer ?Eettafelfabriek verwerkt Port Laurent marmer van plaat tot prachtige tafel. Het materiaal is een prachtige combinatie van zwart, bruin, oranje en goud. Het materiaal wordt gewonnen in Marokko waar het vervolgens met de boot naar Nederland wor..
€0.00
Ex Tax:€0.00
Model: MT-RA-01
Dineer in stijl met vrienden en familie aan een prachtige maatwerk tafel van Eettafelfabriek.Rose Aurora is een prachtige kleurencombinatie van roze, beige en rood.Het blad is gepolijst en wordt geleverd in een dikte van 2 centimeter.De zijden van de tafels worden netjes gepolijst en afgewerkt met e..
€0.00
Ex Tax:€0.00
Model: MT-RB-01
Bent u op zoek naar een tafel met een bruine tint en met een witte ader? Dan is een marmeren tafelblad Royal Brown marmer de perfecte keuze voor u. Dit is een prachtig materiaal, met Lichte en donkere bruine tinten afgewisseld met witte aders.Dit marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaa..
€0.00
Ex Tax:€0.00
Model: MT-EL-01
Bent u op zoek naar een warme kleur voor een marmeren tafel? Dan is een maatwerk tafel van Emperador Light marmer de perfecte keuze voor u. Dit is een prachtig materiaal, met een licht bruine/beige basiskleur. Dit marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaakt. U kunt dan ook gemakkeli..
€0.00
Ex Tax:€0.00
Model: MT-GC-01
Houdt u van grijs? Dan is een maatwerk tafel van Grigio Carnico marmer de perfecte keuze voor u. Over de plaat lopen prachtige witte aders door de grijze basiskleur.Dit marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaakt. U kunt dan ook gemakkelijk de afmetingen doorgeven en deze bestellen in on..
€0.00
Ex Tax:€0.00
Model: MT-GO-01
Houdt u van spektakel? Dan is een maatwerk tafel van Grigio Orobico marmer de perfecte keuze voor u. Dit is een prachtig materiaal, met een schakeling van kleuren, zwart, bruin, goud en beige. Dit marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaakt. U kunt dan ook gemakkelijk de afmetingen ..
€0.00
Ex Tax:€0.00
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.