Menu
Your Cart

Graniet tafelblad op maat

Model: MT-IG-01
Graniet is een ijzersterke steensoort en dus ideaal om toe te passen als tafelblad. Een goede tafel moet namelijk tegen een stootje kunnen. Hier komt bij dat graniet ook een erg mooi materiaal is. Impala graniet heeft een mooie zwart/grijzige kleur en wij kunnen dit materiaal perfect verwerken tot e..
€0.00
Ex Tax:€0.00
Model: MT-LG-01
Graniet is een ijzersterke steensoort en dus ideaal om toe te passen als tafelblad. Een goede tafel moet namelijk tegen een stootje kunnen. Hier komt bij dat graniet ook een erg mooi materiaal is. Labrador graniet heeft een mooie blauwe kleur en wij kunnen dit materiaal perfect verwerken tot een moo..
€0.00
Ex Tax:€0.00
Model: MT-SG-01
Graniet is een ijzersterke steensoort en dus ideaal om toe te passen als tafelblad. Een goede tafel moet namelijk tegen een stootje kunnen. Hier komt bij dat graniet ook een erg mooi materiaal is. Steel Grey graniet heeft een mooie zwart/grijzige kleur en wij kunnen dit materiaal perfect verwerken t..
€0.00
Ex Tax:€0.00
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.