Menu
Your Cart

Marmer tafelblad op maat

Marmer tafelblad - tafelbladen op maat bestellen

Een marmer tafelblad bestelt u gemakkelijk en perfect op maat direct online bij De Eettafelfabriek. Wij bieden diverse marmer tafelbladen aan, of u nu kiest voor de optimale prijs-kwaliteit verhouding van marmer composiet, of kiest voor de kwaliteit van kwartscomposiet. Bij De Eettafelfabriek bent u verzekerd van een tafelblad op maat, van topkwaliteit materiaal, zorgvuldig gezaagd & afgewerkt & snel geleverd. Bestel Gemakkelijk & Snel uw tafelblad op Maat!

Wij leveren marmer tafelbladen met een dikte van 20mm. Let op, marmer is gevoelig voor krassen en zuren. 

Voor een tafelblad op maat bent u bij De Eettafelfabriek aan het juiste adres.  Wij kunnen zelfs tafelblad 250cm leveren uit 1 stuk. 

Heeft u vragen? Of bent u naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten, want de experts zitten voor u klaar!

Model: MT-BW-01
Houdt u van grijs en zwart ? Dan is een maatwerk tafel van Black Wood marmer de perfecte keuze voor u. Over de plaat lopen prachtige golven van lichtgrijs tot zwart.Het Black Wood marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaakt. U kunt dan ook gemakkelijk de afmetingen doorgeven en deze best..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-ED-01
Emperador Dark is een van de mooiste en bekendste bruine marmersoorten. Eettafelfabriek kan dit materiaal probleemloos toepassen als maatwerk tafelblad.Wij kunnen het materiaal leveren in diverse afwerkingen:Gepolijst (glanzende afwerking)Gezoet (mat afgewerkt)Leatherlook (licht ruw oppervlakte De d..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-PL-01
Wat is beter dan een prachtige maatwerk tafel van marmer ?Eettafelfabriek verwerkt Port Laurent marmer van plaat tot prachtige tafel. Het materiaal is een prachtige combinatie van zwart, bruin, oranje en goud. Het materiaal wordt gewonnen in Marokko waar het vervolgens met de boot naar Nederland wor..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-RA-01
Dineer in stijl met vrienden en familie aan een prachtige maatwerk tafel van Eettafelfabriek.Rose Aurora is een prachtige kleurencombinatie van roze, beige en rood.Het blad is gepolijst en wordt geleverd in een dikte van 2 centimeter.De zijden van de tafels worden netjes gepolijst en afgewerkt met e..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Tafelblad beige/bruin marmer emperador Light
Nieuw
Model: MT-EL-01
Bent u op zoek naar een warme kleur voor een marmeren tafel? Dan is een maatwerk tafel van Emperador Light marmer de perfecte keuze voor u. Dit is een prachtig materiaal, met een licht bruine/beige basiskleur. Dit marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaakt. U kunt dan ook gemakkeli..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Tafelblad bruin marmer Royal Brown
Nieuw
Model: MT-RB-01
Bent u op zoek naar een bruin tint met een witte ader? Dan is een maatwerk tafel van Royal Brown marmer de perfecte keuze voor u. Dit is een prachtig materiaal, met een schakeling van bruin met witte aders. Dit marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaakt. U kunt dan ook gemakkelijk ..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Tafelblad grijs marmer Grigio Carnico
Nieuw
Model: MT-GC-01
Houdt u van grijs? Dan is een maatwerk tafel van Grigio Carnico marmer de perfecte keuze voor u. Over de plaat lopen prachtige witte aders door de grijze basiskleur.Dit marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaakt. U kunt dan ook gemakkelijk de afmetingen doorgeven en deze bestellen in on..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Tafelblad marmer Grigio Orobico
Nieuw
Model: MT-GO-01
Houdt u van spektakel? Dan is een maatwerk tafel van Grigio Orobico marmer de perfecte keuze voor u. Dit is een prachtig materiaal, met een schakeling van kleuren, zwart, bruin, goud en beige. Dit marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaakt. U kunt dan ook gemakkelijk de afmetingen ..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.