Menu
Your Cart

Tafelblad op maat

Model: MT-BH-01
Belgisch hardsteen is een prachtige blauwe steen die gewonnen wordt in de Ardennen. Het is een veelzijdig materiaal met veel verschillende afwerkingen en toepassingen. Zo kunt u ervoor kiezen om het materiaal te laten licht of donker te laten zoeten. Ook kunnen we een olie toepassen deze zorgt ervoo..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-BW-01
Houdt u van grijs en zwart ? Dan is een maatwerk tafel van Black Wood marmer de perfecte keuze voor u. Over de plaat lopen prachtige golven van lichtgrijs tot zwart.Het Black Wood marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaakt. U kunt dan ook gemakkelijk de afmetingen doorgeven en deze best..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-DK-01
Dekton is een bekende keramieksoort. Dit materiaal heeft een prachtige marmerlook en vereist minder onderhoud dan marmer. Dit maakt het materiaal ideaal om toe te passen als een tafel. Eettafelfabriek maakt van deze plaat een prachtige maatwerk tafelblad. Op aanvraag kunnen wij ook een bijpassend on..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-DN-01
Dekton is een sterk materiaal dat ideaal is om toe te passen als eettafel. Het vereist namelijk weinig onderhoud en u kunt het blad gemakkelijk schoonmaken. Eettafelfabriek maakt van deze plaat een prachtige maatwerk tafelblad. Op aanvraag kunnen wij ook een bijpassend onderstel leveren, dit is geen..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-DT-01
Dekton is een composiet die beter bestand is tegen vlekken dan zijn tegenhanger marmer. Dit maakt het materiaal ideaal om toe te passen als een tafel. Eettafelfabriek maakt van deze plaat een prachtige maatwerk tafelblad. Op aanvraag kunnen wij ook een bijpassend onderstel leveren, dit is geen probl..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-ED-01
Emperador Dark is een van de mooiste en bekendste bruine marmersoorten. Eettafelfabriek kan dit materiaal probleemloos toepassen als maatwerk tafelblad.Wij kunnen het materiaal leveren in diverse afwerkingen:Gepolijst (glanzende afwerking)Gezoet (mat afgewerkt)Leatherlook (licht ruw oppervlakte De d..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-IG-01
Graniet is een ijzersterke steensoort en dus ideaal om toe te passen als tafelblad. Een goede tafel moet namelijk tegen een stootje kunnen. Hier komt bij dat graniet ook een erg mooi materiaal is. Impala graniet heeft een mooie zwart/grijzige kleur en wij kunnen dit materiaal perfect verwerken tot e..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-LG-01
Graniet is een ijzersterke steensoort en dus ideaal om toe te passen als tafelblad. Een goede tafel moet namelijk tegen een stootje kunnen. Hier komt bij dat graniet ook een erg mooi materiaal is. Labrador graniet heeft een mooie zwart/grijzige kleur en wij kunnen dit materiaal perfect verwerken tot..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-PL-01
Wat is beter dan een prachtige maatwerk tafel van marmer ?Eettafelfabriek verwerkt Port Laurent marmer van plaat tot prachtige tafel. Het materiaal is een prachtige combinatie van zwart, bruin, oranje en goud. Het materiaal wordt gewonnen in Marokko waar het vervolgens met de boot naar Nederland wor..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-RA-01
Dineer in stijl met vrienden en familie aan een prachtige maatwerk tafel van Eettafelfabriek.Rose Aurora is een prachtige kleurencombinatie van roze, beige en rood.Het blad is gepolijst en wordt geleverd in een dikte van 2 centimeter.De zijden van de tafels worden netjes gepolijst en afgewerkt met e..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-SG-01
Graniet is een ijzersterke steensoort en dus ideaal om toe te passen als tafelblad. Een goede tafel moet namelijk tegen een stootje kunnen. Hier komt bij dat graniet ook een erg mooi materiaal is. Steel Grey graniet heeft een mooie zwart/grijzige kleur en wij kunnen dit materiaal perfect verwerken t..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.