Menu
Your Cart

Keramiek tafelblad op maat

Model: MT-DK-01
Dekton is een bekende keramieksoort. Dit materiaal heeft een prachtige marmerlook en vereist minder onderhoud dan marmer. Dit maakt het materiaal ideaal om toe te passen als een tafel. Eettafelfabriek maakt van deze plaat een prachtige maatwerk tafelblad. Op aanvraag kunnen wij ook een bijpassend on..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-DN-01
Dekton is een sterk materiaal dat ideaal is om toe te passen als eettafel. Het vereist namelijk weinig onderhoud en u kunt het blad gemakkelijk schoonmaken. Eettafelfabriek maakt van deze plaat een prachtige maatwerk tafelblad. Op aanvraag kunnen wij ook een bijpassend onderstel leveren, dit is geen..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-DT-01
Dekton is een composiet die beter bestand is tegen vlekken dan zijn tegenhanger marmer. Dit maakt het materiaal ideaal om toe te passen als een tafel. Eettafelfabriek maakt van deze plaat een prachtige maatwerk tafelblad. Op aanvraag kunnen wij ook een bijpassend onderstel leveren, dit is geen probl..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.