Menu
Your Cart

Marmer tafelblad op maat

Model: MT-BW-01
Houdt u van grijs en zwart ? Dan is een maatwerk tafel van Black Wood marmer de perfecte keuze voor u. Over de plaat lopen prachtige golven van lichtgrijs tot zwart.Het Black Wood marmeren tafelblad wordt geheel voor uw op maat gemaakt. U kunt dan ook gemakkelijk de afmetingen doorgeven en deze best..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-ED-01
Emperador Dark is een van de mooiste en bekendste bruine marmersoorten. Eettafelfabriek kan dit materiaal probleemloos toepassen als maatwerk tafelblad.Wij kunnen het materiaal leveren in diverse afwerkingen:Gepolijst (glanzende afwerking)Gezoet (mat afgewerkt)Leatherlook (licht ruw oppervlakte De d..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-PL-01
Wat is beter dan een prachtige maatwerk tafel van marmer ?Eettafelfabriek verwerkt Port Laurent marmer van plaat tot prachtige tafel. Het materiaal is een prachtige combinatie van zwart, bruin, oranje en goud. Het materiaal wordt gewonnen in Marokko waar het vervolgens met de boot naar Nederland wor..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Model: MT-RA-01
Dineer in stijl met vrienden en familie aan een prachtige maatwerk tafel van Eettafelfabriek.Rose Aurora is een prachtige kleurencombinatie van roze, beige en rood.Het blad is gepolijst en wordt geleverd in een dikte van 2 centimeter.De zijden van de tafels worden netjes gepolijst en afgewerkt met e..
€0,00
Ex Tax:€0,00
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.