Veel gestelde vragen

Heb je vragen over een stenen tafel, of wil je meer informatie over je bestelling? Misschien staat het antwoord wel tussen de veel gestelde vragen. 

Bij salontafels, bijzettafels, sidetables en zuilen bestaan er geen standaardmaten. De hoogte hiervan hangt af van jouw interieur en voorkeuren. Bij eettafels wordt er wel een standaardmaat gehanteerd. Onze standaardmaat voor een eettafel-onderstel is 74 centimeter. Dit is afgeleid van de meest gebruikelijke maat bij eettafels. Het blad komt hier nog op te liggen, zodat je uitkomt op een tafelhoogte van 75,2 – 76 centimeter.

Graniet, kwartsiet, keramiek en composiet zijn als materiaal op zich zelf al erg sterk en ze zijn grotendeels beschermt tegen zuren. Marmer is daarin tegen veel minder goed beschermd tegen zuren. Als er zuur op je marmeren tafel komt, is er in eerste instantie niks aan de hand. Je kan het zuur dan rustig wegpoetsen, en je ziet er niks van.

Als je het zuur voor langere tijd op je tafel laat liggen dan heb je kans dat er lelijke plekken in je tafelblad komen. Het is vervolgens niet meer mogelijk om de plekken weg te krijgen.

Wij bezorgen onze tafels in heel Nederland en Vlaanderen. Wij bezorgen grote tafels alleen op de begane grond in verband met de breekbaarheid van het materiaal en de veiligheid van onze werknemers. Kleine of middelgrote tafels kunnen in overleg wel op hogere verdiepingen worden bezorgd.

De kosten van de bezorging hangt af van de grootte van de tafel. 
Grote tafels: €193,99
Middelgrote tafels: €78,99
Kleine tafels: €44,99

Staat jouw vraag niet tussen de veel gestelde vragen? Dan helpt een medewerker je graag verder.
Wij zijn elke werkdag van 08:00 - 16:30 bereikbaar via 085 330 6729.