Metalen Onderstel Leeuwarden

Het onderstel Leeuwarden is een gepoedercoat stalen onderstel. Dit onderstel is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Dit onderstel is geschikt voor salontafels of bijzettafels. Wil je afwijken van de vorm of van de afmeting van dit onderstel? Neem dan contact met ons op.

 149,00 incl. btw

SKU ON13 Categorie

Het metalen onderstel Leeuwarden is ideaal voor kleine bijzettafeltjes. Op dit onderstel zou een mooi rond blad kunnen worden geplaatst. Wij van eettafelfabriek gebruiken deze onderstellen ook voor onze versteend hout tafels.

Gewicht 8 kg

Meesterwerken in Marmer

Bij Eettafelfabriek specialiseren wij ons in het vervaardigen van handgemaakte marmeren tafels, geproduceerd met passie en precisie in onze eigen werkplaats. Vanaf het zorgvuldig selecteren van het marmer tot het vakkundig snijden en polijsten, elk meubelstuk wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een weelderige eettafel of een sierlijke zuil, wij brengen de visie van de klant tot leven. Bij Eettafelfabriek komen vakmanschap en moderne innovaties samen om unieke, tijdloze creaties te verwezenlijken.
Metalen onderstel LeeuwardenMetalen Onderstel Leeuwarden
 149,00 incl. btwOpties selecteren