Grigio Carnico Marmer Eettafel

Deze Grigio Carnico marmer eettafel is een ideale eettafel voor een klein gezin. Grigio Carnico is een donkergrijze marmer soort uit de Karnische Alpen in het noordoosten van Italië. Het donker getinte gesteente bevat witte aders en strepen.

 1.099,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

SKU TE02 Categorieën ,

Deze marmer eettafel is rond en heeft een modern onderstel van gepoedercoat staal. Het 3 centimeter dikke blad van de Grigio Carnico marmer eettafel heeft een grijs oppervlak met witte aders. Om het oppervlak te beschermen kunnen we de tafel afwerken met Tuffskin beschermfolie. Voor deze optie kun je contact opnemen. Tuffskin beschermt tegen vlekken, krassen en verkleuring van je geliefde blad. Een marmer eettafel die rond is moet uiteraard passen in het interieur. Als je elders in het huis ook veel ronde toepassingen heeft is het vanzelfsprekend dat de tafel ook rond wordt. Een ronde tafel neemt minder ruimte in beslag en heeft geen punten waar je aan kan stoten.

De bovenkant en zijkant van de Grigio Carnico marmer eettafel hebben een gepolijste, dus glanzende afwerking. Hierdoor komt de steen het meest tot zijn recht en is vuil minder goed zichtbaar.

Het nadeel van een ronde eettafel is dat de poten in de weg van je benen kunnen zitten en doordat de tafel een kleiner oppervlak heeft kun je er minder op kwijt. Indien gewenst kunnen we ook een ander blad, andere afmeting of onderstel leveren. Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Gewicht 90 kg
Afmetingen

D110* x H76,5*

*D = Diameter
*H = Hoogte

Meesterwerken in Marmer

Bij Eettafelfabriek specialiseren wij ons in het vervaardigen van handgemaakte marmeren tafels, geproduceerd met passie en precisie in onze eigen werkplaats. Vanaf het zorgvuldig selecteren van het marmer tot het vakkundig snijden en polijsten, elk meubelstuk wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een weelderige eettafel of een sierlijke zuil, wij brengen de visie van de klant tot leven. Bij Eettafelfabriek komen vakmanschap en moderne innovaties samen om unieke, tijdloze creaties te verwezenlijken.
Grigio Carnico Marmer EettafelGrigio Carnico Marmer Eettafel
 1.099,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling