Fior di Bosco salontafel set

Gelijk leverbaar, deze schitterende Fior di Bosco salontafel set.

De bladen hebben een standaardmaat, dus het onderstel kunt u gemakkelijk zelf bestellen en monteren. Liever een complete tafel bestellen? Vraag het onderstel per e-mail aan bij Eettafelfabriek (voor de meest actuele prijs incl. bladmontage)!

 499,00 incl. btw

Fior Di Bosco is een grijsachtige marmersoort uit de zonnige regio Toscane in Italië. In het blad ziet u de levendige historie van het inmens culturele Toscanië, dat bekend is van de renaissance.  Het materiaal is grotendeels grijs maar bevat ook lichte tinten oranje en rood. De kalme boventoon van de steen zorgt ervoor dat het blad naadloos aansluit bij de rest van uw interieur.

De afmetingen per blad staan hieronder en de bladdikte is 2 centimeter.
Blad 1: diameter van 55cm
Blad 2: diameter van 43,5cm
Blad 3: diameter van 33cm

Let op! Je ontvangt de Fior Di Bosco salontafel set zoals afgebeeld, het onderstel zit er niet standaard bij.

Gewicht 45 kg

Meesterwerken in Marmer

Bij Eettafelfabriek specialiseren wij ons in het vervaardigen van handgemaakte marmeren tafels, geproduceerd met passie en precisie in onze eigen werkplaats. Vanaf het zorgvuldig selecteren van het marmer tot het vakkundig snijden en polijsten, elk meubelstuk wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een weelderige eettafel of een sierlijke zuil, wij brengen de visie van de klant tot leven. Bij Eettafelfabriek komen vakmanschap en moderne innovaties samen om unieke, tijdloze creaties te verwezenlijken.
fior-di-busco-salontafel-setFior di Bosco salontafel set
 499,00 incl. btw