Avocatus kwartsiet zuil

 179,00 incl. btw

Categorieën ,

De Avocatus kwartsiet zuil is een prachtige toevoeging aan elke ruimte. Deze vierkante marmeren zuil is perfect voor het plaatsen van een decoratief voorwerp of als een stand-alone statement piece. De steensoort Avocatus kwartsiet is afkomstig uit Brazilië en wordt gekenmerkt door zijn unieke groene kleur met witte aders en in sommige stukken zwarte tinten. Deze kleurcombinatie creëert een elegante en natuurlijke uitstraling die perfect past bij moderne interieurs.

Het kwartsiet is een van de hardste natuurlijke stenen en heeft een uitstekende duurzaamheid. Het is bestand tegen krassen, vlekken en hitte en is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dit maakt de Avocatus kwartsiet zuil niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch en functioneel. De zuil is voorzien van een zwart stalen onderstel dat niet alleen een stevige basis biedt, maar ook een prachtige industriële uitstraling geeft. De combinatie van de groene kwartsiet en het zwarte staal zorgt voor een tijdloos en elegant design dat in vrijwel elk interieur past. De bladdikte is 2 centimeter. Door zijn compacte formaat kan deze zuil gemakkelijk in verschillende ruimtes worden geplaatst, zoals de woonkamer, slaapkamer of hal.

Kortom, de Avocatus kwartsiet zuil is een prachtige en functionele toevoeging aan elk interieur. Met zijn duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen en tijdloze design is deze zuil een investering die nog vele jaren mee zal gaan. Een ander blad of onderstel is ook mogelijk op aanvraag, daarvoor kunt u contact met ons opnemen.

Gewicht 15 kg
Afmetingen 41 × 41 × 97,5 cm