Bruno Perla marmer zuil

Kies voor de exclusieve Bruno Perla marmer zuil als decoratieve toevoeging aan je interieur. Het is een unieke en elegante manier om een persoonlijk element toe te voegen aan je woonruimte.

 299,00 incl. btw

Categorieën ,

Op zoek naar een bijzondere en unieke toevoeging aan je interieur? Kies dan voor de Bruno Perla marmer zuil! Deze zuil is gemaakt van de zeldzame en prachtige steensoort Bruno Perla marmer, afkomstig uit Italië. De combinatie van het luxe marmer en het robuuste zwarte stalen onderstel zorgt voor een uniek en elegant design. Bruno Perla wordt vooral gewaardeerd om zijn prachtige donkerbruine kleur met witte aderen. De steensoort is ontstaan uit miljoenen jaren oude kalksteen en is uiterst duurzaam en bestand tegen vocht. Het marmer heeft een hoge hardheid en is zeer geschikt voor binnentoepassingen, zoals zuilen, sidetables en salontafels.

Het gebruik van een marmeren zuil als decoratie in huis is een tijdloze keuze. De zuil geeft een gevoel van luxe en elegantie aan je interieur. Het is de perfecte manier om een bijzonder object of kunstwerk tentoon te stellen. Ook kan het dienen als een decoratief element in een hoek van de kamer. De bladdikte van de zuil is 2 centimeter.

Het onderhouden van de zuil is eenvoudig. Het marmer kan het beste regelmatig worden schoongemaakt met een zachte doek en wat groene zeep. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen en schuursponzen, deze kunnen krassen veroorzaken op het marmer. Ook zuren zoals wijn en appelsap kunnen vlekken veroorzaken.

Gewicht 15 kg
Afmetingen 36 × 36 × 84 cm
bruno-perla-marmer-zuilBruno Perla marmer zuil
 299,00 incl. btw