Chocolate Brown marmer zuil

Schitterende Chocolate Brown marmer zuil van kwalitatieve natuursteen. Het onderstel is van zwart gepoedercoat staal en geeft een mooie moderne look aan het interieur.

 149,00 incl. btw

Categorieën ,

De Chocolate Brown marmer zuil is perfect als decoratie in de hal of woonkamer, maar kan ook dienen als een stevige ondersteuning voor een plant of kunstwerk. Het zwarte stalen onderstel zorgt voor een modern contrast en geeft de zuil een stoere uitstraling.

Chocolate Brown heeft een warme bruine basiskleur met witte aders. De steen wordt gewonnen in de groeves van China. Marmer is duurzaam en vochtbestendig, waardoor je zonder problemen een mooie plantenvaas op de zuil kunt zetten. We adviseren wel om op te passen met wijn of agressieve middelen, dit kan in het blad trekken en schade toebrengen.

Let op! Kleur en patroon kunnen afwijken van de foto. Past het onderstel niet helemaal bij jou? Dan is het bij deze tafel mogelijk om op aanvraag een ander onderstel onder het blad te monteren.

Gewicht 35 kg
Afmetingen 36 × 36 × 87 cm

Meesterwerken in Marmer

Bij Eettafelfabriek specialiseren wij ons in het vervaardigen van handgemaakte marmeren tafels, geproduceerd met passie en precisie in onze eigen werkplaats. Vanaf het zorgvuldig selecteren van het marmer tot het vakkundig snijden en polijsten, elk meubelstuk wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een weelderige eettafel of een sierlijke zuil, wij brengen de visie van de klant tot leven. Bij Eettafelfabriek komen vakmanschap en moderne innovaties samen om unieke, tijdloze creaties te verwezenlijken.
chocolate-brown-marmer-zuilChocolate Brown marmer zuil
 149,00 incl. btw