Metalen Onderstel Groningen

Het onderstel Groningen is een gepoedercoat stalen onderstel. Dit onderstel is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Door de breedte van de kruispoot is dit onderstel ideaal voor langwerpige eettafels. Wil je afwijken van de vorm of van de afmeting van dit onderstel? Neem dan contact met ons op.

 399,00 incl. btw

SKU ON01 Categorie

Het metalen onderstel Groningen is geschikt voor vierkante eettafels. Het onderstel is een populaire keuze onder onze consumenten.

Gewicht 65 kg

Meesterwerken in Marmer

Bij Eettafelfabriek specialiseren wij ons in het vervaardigen van handgemaakte marmeren tafels, geproduceerd met passie en precisie in onze eigen werkplaats. Vanaf het zorgvuldig selecteren van het marmer tot het vakkundig snijden en polijsten, elk meubelstuk wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een weelderige eettafel of een sierlijke zuil, wij brengen de visie van de klant tot leven. Bij Eettafelfabriek komen vakmanschap en moderne innovaties samen om unieke, tijdloze creaties te verwezenlijken.
Metalen onderstel GroningenMetalen Onderstel Groningen
 399,00 incl. btwOpties selecteren