Metalen Onderstel Zwolle

Het onderstel Zwolle is een gepoedercoat stalen onderstel. Dit onderstel is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Dit onderstel is geschikt langwerpige eettafels. Wil je afwijken van de vorm of van de afmeting van dit onderstel? Neem dan contact met ons op.

 475,00 incl. btw

SKU ON11 Categorie

Het metalen onderstel Zwolle is geschikt voor langwerpige eettafels. Het onderstel ziet er met zijn opvallend geplaatste poten speciaal uit. Het zorgt er voor dat niet alleen het tafelblad er goed uit ziet, maar dat de gehele tafel een eyecatcher is.

Gewicht 25 kg

Meesterwerken in Marmer

Bij Eettafelfabriek specialiseren wij ons in het vervaardigen van handgemaakte marmeren tafels, geproduceerd met passie en precisie in onze eigen werkplaats. Vanaf het zorgvuldig selecteren van het marmer tot het vakkundig snijden en polijsten, elk meubelstuk wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een weelderige eettafel of een sierlijke zuil, wij brengen de visie van de klant tot leven. Bij Eettafelfabriek komen vakmanschap en moderne innovaties samen om unieke, tijdloze creaties te verwezenlijken.
Metalen onderstel ZwolleMetalen Onderstel Zwolle
 475,00 incl. btwOpties selecteren