Metalen Onderstel Middelharnis

Het onderstel Middelharnis is een gepoedercoat stalen onderstel. Dit onderstel is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Dit onderstel bestaat uit 2 delen en is geschikt voor langwerpige eettafels. Wil je afwijken van de vorm of van de afmeting van dit onderstel? Neem dan contact met ons op.

 399,00 incl. btw

SKU ON10 Categorie

Het metalen onderstel Middelharnis is een tweedelig onderstel dat geschikt is voor eettafels. Dit onderstel heeft het voordeel dat het aan de zijkanten van de tafels zit, waardoor er genoeg beenruimte is en je dus niet met je voeten tegen een tafelpoot aan zit.

Gewicht 40 kg

Meesterwerken in Marmer

Bij Eettafelfabriek specialiseren wij ons in het vervaardigen van handgemaakte marmeren tafels, geproduceerd met passie en precisie in onze eigen werkplaats. Vanaf het zorgvuldig selecteren van het marmer tot het vakkundig snijden en polijsten, elk meubelstuk wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een weelderige eettafel of een sierlijke zuil, wij brengen de visie van de klant tot leven. Bij Eettafelfabriek komen vakmanschap en moderne innovaties samen om unieke, tijdloze creaties te verwezenlijken.
Metalen onderstel MiddelharnisMetalen Onderstel Middelharnis
 399,00 incl. btwOpties selecteren