Metalen Onderstel Utrecht

Het onderstel Utrecht is een gepoedercoat stalen onderstel. Dit onderstel is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Door de breedte van het onderstel is het ideaal voor langwerpige eettafels of salontafels. Wil je afwijken van de vorm of van de afmeting van dit onderstel? Neem dan contact met ons op.

 399,00 699,00 incl. btw

SKU ON03 Categorie

Het metalen onderstel Utrecht is geschikt voor eettafels en salontafels. Het onderstel heeft een moderne en verrassende uitstraling.

Gewicht 75 kg

Meesterwerken in Marmer

Bij Eettafelfabriek specialiseren wij ons in het vervaardigen van handgemaakte marmeren tafels, geproduceerd met passie en precisie in onze eigen werkplaats. Vanaf het zorgvuldig selecteren van het marmer tot het vakkundig snijden en polijsten, elk meubelstuk wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een weelderige eettafel of een sierlijke zuil, wij brengen de visie van de klant tot leven. Bij Eettafelfabriek komen vakmanschap en moderne innovaties samen om unieke, tijdloze creaties te verwezenlijken.
Metalen onderstel UtrechtMetalen Onderstel Utrecht
 399,00 699,00 incl. btwOpties selecteren