Metalen Onderstel Den Haag

Het onderstel Den Haag is een gepoedercoat stalen onderstel. Dit onderstel is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Dit is onderstel is geschikt voor sidetables. Wil je afwijken van de vorm of van de afmeting van dit onderstel? Neem dan contact met ons op.

 180,00 195,00 incl. btw

SKU ON14 Categorie

Het metalen onderstel Den Haag is ontworpen voor sidetables. Een sidetable wordt vaak gebruikt om tegen de muur aan te plaatsen of om tegen de zijkant van de woonkamer bank te plaatsen. Er kan een tafelblad aan de onderkant en aan de bovenkant van het onderstel worden geplaatst. Met deze opstelling heb je genoeg ruimte om je tafel aan te kleden en om er attributen op te plaatsen.

Gewicht 15 kg

Meesterwerken in Marmer

Bij Eettafelfabriek specialiseren wij ons in het vervaardigen van handgemaakte marmeren tafels, geproduceerd met passie en precisie in onze eigen werkplaats. Vanaf het zorgvuldig selecteren van het marmer tot het vakkundig snijden en polijsten, elk meubelstuk wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een weelderige eettafel of een sierlijke zuil, wij brengen de visie van de klant tot leven. Bij Eettafelfabriek komen vakmanschap en moderne innovaties samen om unieke, tijdloze creaties te verwezenlijken.
Metalen onderstel Den HaagMetalen Onderstel Den Haag
 180,00 195,00 incl. btwOpties selecteren