Metalen Onderstel Middelburg

Het onderstel Middelburg is een gepoedercoat stalen onderstel. Dit onderstel is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Dit is onderstel is geschikt voor laptoptafels. Wil je afwijken van de vorm of van de afmeting van dit onderstel? Neem dan contact met ons op.

 95,00 incl. btw

SKU ON09 Categorie

Het metalen onderstel Middelburg is een onderstel dat geschikt is voor kleine laptoptafels of kleine bijzettafels. Door het slimme ontwerp van het onderstel is het ideaal om het onderstel over de bank te schuiven.

Gewicht 15 kg

Meesterwerken in Marmer

Bij Eettafelfabriek specialiseren wij ons in het vervaardigen van handgemaakte marmeren tafels, geproduceerd met passie en precisie in onze eigen werkplaats. Vanaf het zorgvuldig selecteren van het marmer tot het vakkundig snijden en polijsten, elk meubelstuk wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een weelderige eettafel of een sierlijke zuil, wij brengen de visie van de klant tot leven. Bij Eettafelfabriek komen vakmanschap en moderne innovaties samen om unieke, tijdloze creaties te verwezenlijken.
Metalen onderstel MiddelburgMetalen Onderstel Middelburg
 95,00 incl. btwOpties selecteren